Din anul 1994, în urma înfrăţirii cu Institutul Tehnic Comercial şi de Programatori “F.S. Nitti” din POTENZA-ITALIA, Ministerul Educaţiei Naţionale aprobă ca Grupul Şcolar Economic din Timişoara să poarte numele celebrului economist italian Francesco Saverio Nitti.
La 1 septembrie 2000 Grupul Şcolar Economic F.S. "Nitti" Timişoara a devenit Colegiul Economic "F.S. Nitti" Timişoara.
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.04 |
88.24% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.95 |
95.24% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.92 |
89.66% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.12 |
93.55% |
0 |
Total medie liceu |
7.70 |
93.18% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.28 |
80.65% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.80 |
96.77% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.51 |
40.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.31 |
93.75% |
0 |
Total medie liceu |
7.33 |
92.19% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.97 |
86.67% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.68 |
94.12% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.25 |
83.87% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.98 |
96.67% |
0 |
Total medie liceu |
7.41 |
91.90% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.02 |
88.24% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.74 |
92.50% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.31 |
71.43% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.71 |
93.75% |
0 |
Total medie liceu |
7.30 |
89.25% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.67 |
89.66% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.87 |
95.80% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.93 |
58.62% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.60 |
83.87% |
0 |
Total medie liceu |
7.10 |
87.98% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
4.46 |
60.61% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
6.97 |
87.20% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
4.45 |
59.09% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
7.20 |
90.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.35 |
80.48% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.53 |
66.67% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.80 |
88.71% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.55 |
44.83% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.13 |
81.82% |
0 |
Total medie liceu |
6.09 |
78.87% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.42 |
82.05% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.41 |
90.24% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.74 |
60.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.61 |
82.86% |
0 |
Total medie liceu |
6.86 |
84.79% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.62 |
55.56% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.62 |
83.59% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.69 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.49 |
71.05% |
0 |
Total medie liceu |
5.85 |
74.19% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.38 |
64.10% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.57 |
90.44% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.47 |
54.17% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.87 |
82.93% |
0 |
Total medie liceu |
6.78 |
81.25% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.22 |
64.71% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.94 |
88.19% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.17 |
29.41% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.43 |
76.32% |
0 |
Total medie liceu |
6.28 |
77.78% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.21 |
50.88% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
6.87 |
87.16% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
3.02 |
41.38% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.65 |
69.57% |
0 |
Total medie liceu |
4.94 |
62.25% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.17 |
13.64% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
6.04 |
78.48% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.42 |
5.56% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
3.67 |
45.21% |
0 |
Total medie liceu |
2.83 |
35.72% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
4.19 |
52.78% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecvenţă redusă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.67 |
23.40% |
0 |
Total medie liceu |
1.17 |
15.24% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
8.00 |
95.65% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.79 |
99.29% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
7.90 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
8.23 |
98.31% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Economic (2007) |
Seral |
3.91 |
50.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.72 |
95.24% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
9.20 |
100.00% |
2 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
6.90 |
86.36% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.95 |
100.00% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
FArA frecvenAA |
6.31 |
86.67% |
0 |
Total medie liceu |
7.17 |
86.38% |
2 |