Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.47 |
66.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.35 |
94.87% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
2.28 |
27.27% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.36 |
70.37% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
4.78 |
40.91% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
2.17 |
21.43% |
0 |
Tehnician în silvicultură și exploatări forestiere |
Zi |
6.38 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.29 |
63.89% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.71 |
75.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.10 |
97.22% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
5.43 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.14 |
41.18% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
2.73 |
25.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
3.26 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.20 |
65.06% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.94 |
53.85% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.15 |
94.44% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
4.30 |
66.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.69 |
70.00% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
5.53 |
66.67% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
4.28 |
30.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.98 |
72.84% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.02 |
33.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.61 |
85.00% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
3.17 |
25.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.32 |
23.81% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
4.17 |
53.85% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
2.54 |
40.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.75 |
55.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.69 |
50.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.21 |
67.50% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
1.23 |
13.33% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.84 |
22.22% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
2.22 |
20.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
1.53 |
7.14% |
0 |
Total medie liceu |
2.87 |
34.58% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE |
ZI |
4.48 |
54.05% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
5.80 |
72.92% |
0 |
TEHNICIAN IN IND. ALIM. FERMENTATIVA SI IN PREL. LEGUMELOR SI FRUCTELOR |
ZI |
4.36 |
44.44% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA |
ZI |
4.99 |
59.26% |
0 |
TEHNICIAN IN MORARIT, PANIFICATIE SI PRODUSE FAINOASE |
ZI |
4.90 |
20.00% |
0 |
TEHNICIAN IN PRELUCRAREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA |
ZI |
3.68 |
23.08% |
0 |
TEHNICIAN PRELUCRARI MECANICE |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.93 |
56.43% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.44 |
57.89% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.48 |
67.65% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
2.48 |
16.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
4.82 |
54.55% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
2.12 |
15.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
2.17 |
16.67% |
0 |
Total medie liceu |
3.99 |
45.67% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.22 |
53.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.98 |
77.27% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
1.43 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
4.32 |
50.00% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
5.60 |
75.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
4.64 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.17 |
62.60% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.12 |
66.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.06 |
86.67% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
5.32 |
66.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.84 |
46.67% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
4.34 |
41.67% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
4.02 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.39 |
64.84% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.45 |
66.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.52 |
82.54% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
3.18 |
46.15% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
4.70 |
61.11% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
3.49 |
44.44% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
2.77 |
35.29% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.05 |
64.33% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.23 |
70.83% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.25 |
84.85% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
0.69 |
11.11% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.48 |
33.33% |
0 |
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase |
Zi |
3.62 |
46.15% |
0 |
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală |
Zi |
3.50 |
35.71% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.28 |
53.72% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor |
Zi |
5.55 |
66.67% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Frecventa redusa |
3.16 |
42.55% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
6.56 |
80.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
3.36 |
32.00% |
0 |
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase |
Zi |
3.62 |
52.94% |
0 |
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala |
Zi |
1.47 |
11.11% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
2.32 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
3.72 |
45.51% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor |
Zi |
4.14 |
37.50% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Frecventa redusa |
1.95 |
18.68% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Frecventa redusa |
0.33 |
4.55% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.67 |
2.78% |
0 |
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase |
Zi |
1.34 |
20.00% |
0 |
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala |
Zi |
1.67 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.68 |
18.09% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Frecvenţă redusă |
0.92 |
9.09% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Seral |
1.40 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.79 |
31.30% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.62 |
5.26% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Frecvenţă redusă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Fără frecvenţă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.92 |
8.70% |
0 |
Total medie liceu |
0.83 |
6.79% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.05 |
37.65% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.45 |
32.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.12 |
12.50% |
0 |
Total medie liceu |
2.21 |
27.38% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Industria alimentara (2007) |
Zi |
6.65 |
90.91% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
5.90 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.20 |
55.96% |
0 |
Tehnician in agroturism |
Zi |
1.91 |
28.57% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.29 |
29.17% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
2.59 |
33.82% |
0 |
Telecomunicatii (2007) |
Zi |
5.90 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.21 |
34.06% |
0 |