COLEGIUL ECONOMIC MANGALIA
492 Vezi top licee

  • Director

    Adrian Vărgatu

  • Mediu

    urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Liceu Economic-Administrativ

  • Cod SIRUES

    1361100125

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

Urmărind istoria în timp a liceului parcurgem o parte a istoriei învăţământului românesc din perioada interbelică până astăzi, care pentru şcoala noastra este istoria generaţiilor de profesori şi elevi, care prin rezultatele lor, i-au dat în timp un renume.

În anul 1940 în fosta clădire a bibliotecii orăşeneşti, după cedarea Cadrilaterului, în condiţiile refugierii populaţiei româneşti, Gimnaziul Teoretic din Cavarna s-a mutat în Mangalia purtând numele de Gimnaziul Mixt Mangalia.

În dotarea acestei instituţii intră şi biblioteca liceului Bazagic, baza acelei existente astăzi.

Din septembrie 1941 când ia fiinţă clasa întâi a Gimnaziului Comercial Mixt Mangalia clasele existente au funcţionat în lichidare în profilul teoretic şi o clasă în profilul comercial ia fiinţa. Gimnaziul Comercial dă prima promoţie de absolvenţi în 1944 şi ultima in 1948.

În anul 1948 ca urmare a...

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Comert 106 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.20
Economic 107 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.72
Turism si alimentatie 108 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.35

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001
Comert - 7.20 7.70 7.67 7.85 7.03 6.72 6.83 6.41 6.34 5.91 5.91 5.72 6.45 6.97 - - - - - - - - -
Economic - 7.72 8.14 8.01 8.09 7.59 7.05 7.56 7.89 7.82 7.59 7.59 7.16 7.93 8.00 - 8.15 8.15 7.93 7.78 7.62 7.92 7.71 -
Turism si alimentatie - 6.35 7.11 7.15 7.56 0.00 0.00 6.52 6.51 6.78 6.39 6.39 6.13 6.07 6.55 - 7.04 6.82 6.39 5.75 6.13 6.10 5.83 6.01
Comert Engleza - - - - - - - - - - - - - - 6.95 - - - - - - - -
Economic Engleza - - - - - - - - - - - - - - 7.90 - - - - - - - -
Turism si alimentatie Engleza - - - - - - - - - - - - - - 7.17 - - - - - - - -

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2024

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 2.45 20.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 5.72 70.27% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.51 94.12% 0
Tehnician în administrație Zi 0.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 1.38 18.18% 0
Tehnician în hotelărie Zi 6.39 78.13% 0
Tehnician în turism Seral 0.00% 0
Total medie liceu 5.78 71.07% 0

Specializari şi rezultate BAC 2023

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 1.79 28.57% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.30 76.47% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.28 87.88% 0
Tehnician în gastronomie Seral 4.14 45.95% 0
Tehnician în turism Seral 0.26 0.00% 0
Total medie liceu 4.77 56.49% 0

Specializari şi rezultate BAC 2022

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 4.32 56.67% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.21 82.76% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.00 89.29% 0
Tehnician în gastronomie Zi 1.25 19.05% 0
Tehnician în turism Zi 3.99 54.29% 0
Total medie liceu 5.07 66.67% 0

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 1.86 11.11% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 5.09 60.00% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.51 85.96% 0
Tehnician în gastronomie Zi 2.89 37.21% 0
Tehnician în turism Zi 4.54 58.14% 0
Total medie liceu 4.74 59.90% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 2.96 37.78% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 4.25 56.16% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.73 85.25% 0
Tehnician în gastronomie Zi 2.24 25.00% 0
Tehnician în turism Zi 3.07 38.30% 0
Total medie liceu 4.34 55.56% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
ORGANIZATOR BANQUETING ZI 2.35 27.27% 0
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT ZI 2.17 27.94% 0
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE ZI 7.25 90.38% 0
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE ZI 3.39 41.94% 0
TEHNICIAN IN TURISM ZI 1.85 21.88% 0
Total medie liceu 3.68 45.88% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 2.97 39.39% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 2.05 28.79% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.47 85.45% 0
Tehnician în gastronomie Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician în turism Seral 2.40 32.50% 0
Total medie liceu 3.44 46.23% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 0.00 0.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 2.40 28.26% 0
Tehnician în activități economice Zi 5.55 70.91% 0
Tehnician în gastronomie Zi 0.52 8.00% 0
Tehnician în turism Zi 2.53 37.93% 0
Total medie liceu 3.06 39.63% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 0.90 12.50% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 3.59 45.10% 0
Tehnician în activități economice Seral 4.32 52.94% 0
Tehnician în gastronomie Zi 1.66 22.58% 0
Tehnician în turism Zi 3.32 42.86% 0
Total medie liceu 2.99 37.82% 0

Specializari şi rezultate BAC 2015

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 1.21 8.33% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 3.92 44.44% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.30 75.47% 0
Tehnician în administrație Zi 3.94 60.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 0.77 5.41% 0
Tehnician în turism Zi 3.44 47.37% 0
Total medie liceu 3.44 40.91% 0

Specializari şi rezultate BAC 2014

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 0.25 4.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 1.91 18.64% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.44 78.79% 0
Tehnician în administrație Zi 6.06 76.67% 0
Tehnician în gastronomie Zi 1.45 20.69% 0
Tehnician în turism Zi 2.08 25.64% 0
Total medie liceu 2.78 34.02% 0

Specializari şi rezultate BAC 2013

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 2.49 37.50% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 6.39 84.09% 0
Tehnician in activitati economice Zi 7.25 93.10% 0
Tehnician in administratie Zi 7.62 100.00% 0
Tehnician in gastronomie Zi 3.16 41.94% 0
Tehnician in turism Frecventa redusa 4.44 59.77% 0
Total medie liceu 5.23 69.40% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 2.78 42.86% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 2.92 44.44% 0
Tehnician in activitati economice Zi 6.94 86.15% 0
Tehnician in gastronomie Zi 2.58 37.70% 0
Tehnician in turism Zi 5.64 75.86% 0
Total medie liceu 4.17 57.40% 0

Specializari şi rezultate BAC 2011

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 5.54 70.59% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 6.48 89.47% 0
Tehnician in activitati economice Zi 7.31 95.00% 0
Tehnician in gastronomie Seral 6.70 100.00% 0
Tehnician in gastronomie Zi 6.61 88.00% 0
Tehnician in turism Seral 5.64 79.41% 0
Tehnician in turism Zi 6.45 87.76% 0
Tehnician prelucrari mecanice Seral 6.66 100.00% 0
Total medie liceu 6.42 88.78% 0

Specializari şi rezultate BAC 2010

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician in activitati de comert Zi 7.28 93.33% 0
Tehnician in activitati economice Zi 8.12 96.58% 0
Tehnician in gastronomie Zi 7.08 89.29% 0
Tehnician in turism Zi 8.02 100.00% 0
Total medie liceu 7.63 94.80% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Economic (2007) Seral 5.15 66.67% 0
Organizator banqueting Zi 6.91 86.96% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 7.74 94.12% 0
Tehnician in activitati economice Zi 9.07 100.00% 2
Tehnician in administratie Zi 8.83 100.00% 0
Tehnician in gastronomie Zi 7.71 100.00% 0
Tehnician in turism Zi 8.76 97.96% 0
Turism si alimentatie publica (2007) Seral 6.25 81.48% 0
Total medie liceu 7.55 90.90% 2

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Comert 106 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.20
Economic 107 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.72
Turism si alimentatie 108 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.35

Date de contact

  • JUDEȚ

    Constanta

  • Localitate

    Mangalia

  • Adresa poștală

    Str. Oituz, Nr. 20

  • Cod poștal

    905500

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.