Goran Nicoleta
urban
public
Grup Scolar Economic-Administrativ
3861100827
Urmarind permanent eficientizarea procesului instructiv educativ, de a forma un tanar capabil sa faca fata ritmului rapid al modernizarii, dezvoltarii si restructurarii economiei de piata, Colegiul Economic, prin dascalii sai a pregatit numeroase promotii de specialisti in toate domeniile.
Ne mandrim cu cadre didactice bine pregatite cu sufletele deschise partenerilor educationali,capabili de schimbari in functie de nivelul claselor si evolutia societatii.
Toate acestea ne mobilizeaza si promitem formarea unor oameni adevarati capabili de performante in toate domeniile
Colegiul Economic are o structura eterogena, asigurând filiere de pregatire în domeniul: matematica-informatica, servicii, protectia mediului.
Forma principala de pregatire o constituie învatamântul de zi, iar de putin timp functioneaza si forma serala.
Specializare | Cod 2024 | Locuri 2024 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2023 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Comert | 101 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.02 | |
Economic | 102 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 5.60 | |
Industrie alimentara | 103 | 24 | - | - | Tehnologica | Resurse naturale si protectia mediului | - | Limba româna | - | 5.80 | |
Turism si alimentatie | 104 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.00 | |
Stiinte Sociale | 105 | 26 | - | - | Teoretica | Uman | - | Limba româna | - | - |
Specializare | Bilingv | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Industrie alimentara | - | 5.80 | 7.04 | 6.31 | 7.51 | 6.64 | 6.98 | 6.47 | 6.36 | - | 7.12 | 7.26 | 7.49 | - | 7.59 | 8.55 | 5.84 | - | 8.37 | 8.26 | 6.04 | - | - |
Comert | - | 6.02 | 6.61 | 5.64 | 7.26 | 5.89 | 6.43 | 5.64 | 6.06 | - | 6.70 | 7.03 | 7.14 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | - | 5.60 | 6.68 | 5.43 | 7.36 | 5.95 | 6.57 | 5.56 | 6.07 | - | 4.90 | 7.26 | 7.45 | - | 7.75 | 6.49 | 6.20 | 6.00 | 6.01 | 6.59 | 6.29 | 6.52 | - |
Turism si alimentatie | - | 6.00 | 7.23 | 6.63 | 8.06 | 7.04 | 7.41 | 7.09 | 7.36 | - | 7.28 | 7.52 | 7.54 | - | 8.47 | 6.38 | 6.05 | 5.98 | 6.03 | 6.52 | 6.28 | 6.49 | - |
Stiinte Sociale | - | 0.00 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Matematica-Informatica | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 6.85 | - | - | - | 8.56 | 8.76 | 8.97 | 8.72 | 8.29 | 8.96 | 8.63 | 8.46 | 8.79 |
Industrie alimentara | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.96 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.87 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 8.54 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Matematica-Informatica | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 8.12 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 6.77 | 86.21% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.66 | 74.07% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.35 | 96.55% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.04 | 71.88% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 5.83 | 66.67% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 7.37 | 94.44% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 8.37 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 6.72 | 83.51% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 7.25 | 94.12% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 4.37 | 58.33% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.26 | 93.88% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 4.91 | 60.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 5.66 | 74.07% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 2.00 | 33.33% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.13 | 91.67% | 0 |
Total medie liceu | 6.10 | 78.74% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 5.70 | 66.67% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.77 | 66.67% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.16 | 90.20% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 5.69 | 70.83% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 6.20 | 72.22% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 3.92 | 60.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.97 | 95.83% | 0 |
Total medie liceu | 6.49 | 79.27% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 6.11 | 78.26% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 4.46 | 60.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 4.69 | 61.43% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 4.97 | 60.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 6.20 | 80.00% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 0.83 | 5.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.32 | 95.24% | 0 |
Total medie liceu | 4.93 | 63.16% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 4.60 | 58.54% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 2.50 | 31.25% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.42 | 66.18% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 2.32 | 26.92% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 3.84 | 43.48% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 3.48 | 46.43% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.98 | 89.29% | 0 |
Total medie liceu | 4.34 | 53.53% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
MATEMATICA-INFORMATICA | ZI | 5.38 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE | ZI | 4.90 | 44.00% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT | ZI | 3.23 | 36.84% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 4.86 | 61.40% | 0 |
TEHNICIAN IN ADMINISTRATIE | ZI | 3.83 | 42.86% | 0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 4.55 | 55.88% | 0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA | ZI | 4.57 | 46.88% | 0 |
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 6.93 | 88.46% | 0 |
Total medie liceu | 4.81 | 55.77% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 3.69 | 45.45% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 4.04 | 51.85% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 5.73 | 70.24% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 5.05 | 65.38% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 5.66 | 75.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.31 | 78.79% | 0 |
Total medie liceu | 5.32 | 66.82% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 7.52 | 92.31% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 6.24 | 74.19% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 4.37 | 50.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.80 | 96.09% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 5.82 | 71.43% | 0 |
Tehnician în industria alimentară | Zi | 4.57 | 50.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.65 | 83.33% | 0 |
Total medie liceu | 6.14 | 73.91% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 7.35 | 92.31% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 7.07 | 75.86% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 2.90 | 33.33% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.67 | 95.69% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 5.48 | 73.91% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 5.87 | 77.19% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 4.75 | 48.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 7.73 | 94.74% | 0 |
Total medie liceu | 6.10 | 73.88% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Filologie | Zi | 6.11 | 100.00% | 0 |
Liceu cu program sportiv | Zi | 6.03 | 100.00% | 0 |
Matematica-Informatica | Zi | 4.78 | 66.67% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 5.00 | 63.33% | 0 |
Tehnician designer mobila si amenajari interioare | Zi | 6.16 | 100.00% | 0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului | Zi | 3.18 | 50.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 0.77 | 8.70% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 5.33 | 68.70% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 2.72 | 38.46% | 0 |
Tehnician in agricultura | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 0.36 | 5.56% | 0 |
Tehnician in industria alimentara | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 2.46 | 33.33% | 0 |
Tehnician mecatronist | Zi | 6.86 | 100.00% | 0 |
Tehnician operator tehnica de calcul | Zi | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.32 | 48.98% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 7.74 | 96.55% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 4.91 | 62.50% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 2.13 | 27.78% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 6.47 | 86.18% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 4.48 | 58.82% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 1.64 | 18.75% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 4.08 | 60.71% | 0 |
Total medie liceu | 4.49 | 58.76% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 6.29 | 87.93% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 5.56 | 81.25% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 8.07 | 99.15% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 6.68 | 78.57% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 6.12 | 84.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 6.13 | 82.14% | 0 |
Total medie liceu | 6.48 | 85.51% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Matematica-Informatica | Zi | 9.23 | 100.00% | 0 |
Stiinte ale Naturii | Zi | 7.63 | 100.00% | 0 |
Tehnician analize produse alimentare | Zi | 9.23 | 100.00% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 6.06 | 75.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 9.09 | 99.15% | 1 |
Tehnician in administratie | Zi | 8.99 | 100.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 6.87 | 84.21% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 8.95 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 8.26 | 94.80% | 1 |
Specializare | Cod 2024 | Locuri 2024 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2023 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Comert | 101 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.02 | |
Economic | 102 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 5.60 | |
Industrie alimentara | 103 | 24 | - | - | Tehnologica | Resurse naturale si protectia mediului | - | Limba româna | - | 5.80 | |
Turism si alimentatie | 104 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 6.00 | |
Stiinte Sociale | 105 | 26 | - | - | Teoretica | Uman | - | Limba româna | - | - |
Valcea
Ramnicu Valcea
Calea lui Traian, nr. 91
240112
0350-800914
0250-736267
colegiuleconomicvl@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.