COLEGIUL ECONOMIC "VIRGIL MADGEARU" TG-JIU
372 Vezi top licee

  • Director

    Ciungu Petre

  • Mediu

    urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Liceu Economic-Administrativ

  • Cod SIRUES

    1861105751

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

1925

Prin Ordinul Ministrului Instrucţiunii Publice nr. 96333, ia fiinţă la Tg-Jiu o şcoală elementară de comerţ, care ulterior, trecând prin mai multe organizări şi reorganizări s-a transformat în Colegiul Comercial "Virgil Madgearu" Tg-Jiu.

1929

Prin Ordinul nr. 145678 / al Ministrului Instrucţiei Publice se înfiinţează Şcoala Comercială Superioară care funcţionează pe lângă cea existentă.

Prima promoţie de absolvenţi ai Şcolii Superioare de Comerţ.

1933-1936

Din Şcoala Elementară şi Superioară de Comerţ se formează:

Şcoala elementară de comerţ - bugetară - durata studiilor 3 ani;

Şcoala superioară de comerţ - extrabugetară - durata studiilor 4 ani.

1 septembrie 1936

Au loc următoarele transformări:
Şcoala comercială elementară devine Gimnaziu Comercial, mărindu-şi ciclul de şcolarizare de la 3 la 4 ani - bugetară;

Şcoala Superioară de...

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Comert 101 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - -
Economic 102 72 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.32
Turism si alimentatie 103 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.17

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2005 2004 2003 2002 2001 2000
Comert - 0.00 - 0.00 - 0.00 - 7.07 7.47 7.66 0.00 7.61 7.83 7.73 7.84 - - - - - - - - -
Economic - 7.32 7.89 7.14 8.00 6.89 7.00 7.42 7.68 7.75 0.00 7.65 7.85 7.71 8.26 - 8.40 8.55 7.82 8.07 8.56 8.18 8.44 8.45
Turism si alimentatie - 7.17 7.58 7.19 7.77 6.73 6.75 7.04 7.38 7.73 0.00 7.87 8.18 7.82 8.06 - 7.81 6.24 6.10 5.46 6.50 - - -
Industrie alimentara - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Protectia mediului - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Chimie industriala - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Electric - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Comert Engleza - - - - - - - - - - - - - - 7.87 - - - - - - - -
Economic Engleza - - - - - - - - - - - - - - 8.24 - - - - - - - -
Turism si alimentatie Engleza - - - - - - - - - - - - - - 7.94 - - - - - - - -

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2024

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 6.01 78.38% 0
Tehnician în achiziții și contractări Zi 6.24 78.13% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.35 100.00% 0
Tehnician în activități economice Zi 8.04 95.71% 0
Tehnician în administrație Zi 7.44 94.29% 0
Tehnician în gastronomie Zi 0.00% 0
Tehnician în hotelărie Zi 5.97 74.36% 0
Tehnician în turism Seral 0.00% 0
Total medie liceu 6.87 85.19% 0

Specializari şi rezultate BAC 2023

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Seral 3.84 40.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 3.98 33.33% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.82 88.51% 0
Tehnician în administrație Zi 6.31 85.71% 0
Tehnician în hotelărie Zi 6.11 80.95% 0
Tehnician în turism Zi 4.58 62.50% 0
Total medie liceu 6.11 79.88% 0

Specializari şi rezultate BAC 2022

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 7.09 92.59% 0
Tehnician în activități de comerț Seral 6.66 83.33% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.64 92.96% 1
Tehnician în administrație Zi 7.73 100.00% 0
Tehnician în hotelărie Seral 6.30 82.86% 0
Total medie liceu 7.17 90.37% 1

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 5.57 62.96% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.73 75.76% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.03 85.00% 0
Tehnician în administrație Zi 7.51 87.50% 0
Tehnician în gastronomie Zi 0.00% 0
Tehnician în hotelărie Seral 0.00% 0
Tehnician în turism Zi 7.41 91.18% 0
Total medie liceu 6.77 80.20% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 5.03 63.64% 0
Tehnician în achiziții și contractări Zi 0.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 4.29 51.72% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.71 84.13% 0
Tehnician în gastronomie Seral 0.00% 0
Tehnician în hotelărie Seral 2.05 33.33% 0
Tehnician în turism Zi 6.20 76.47% 0
Total medie liceu 5.91 73.80% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
ORGANIZATOR BANQUETING ZI 6.53 83.33% 0
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT ZI 5.36 70.37% 0
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE ZI 6.77 87.25% 0
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE ZI 6.28 100.00% 0
TEHNICIAN IN HOTELARIE ZI 1.96 0.00% 0
TEHNICIAN IN TURISM ZI 6.08 77.78% 0
Total medie liceu 6.35 81.52% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician în activități de comerț Zi 5.78 77.14% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.61 86.09% 0
Tehnician în administrație Zi 6.72 84.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.45 82.76% 0
Tehnician în hotelărie Zi 6.71 88.46% 0
Tehnician în turism Zi 2.78 0.00% 0
Total medie liceu 6.45 83.62% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 5.54 75.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 3.31 42.86% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.38 91.94% 0
Tehnician în hotelărie Seral 0.00 0.00% 0
Tehnician în turism Zi 6.85 83.87% 0
Total medie liceu 6.36 80.00% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 6.65 83.33% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 5.32 60.61% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.24 88.72% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.20 100.00% 0
Tehnician în hotelărie Seral 3.02 50.00% 0
Tehnician în turism Zi 6.25 82.14% 0
Total medie liceu 6.71 82.91% 0

Specializari şi rezultate BAC 2015

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 5.88 75.00% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 7.06 90.00% 0
Tehnician în activități economice Zi 8.05 95.83% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.78 83.87% 0
Tehnician în hotelărie Seral 3.77 38.46% 0
Tehnician în turism Zi 6.39 77.42% 0
Total medie liceu 7.09 86.53% 0

Specializari şi rezultate BAC 2014

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 6.13 76.67% 0
Tehnician în activități de comerț Zi 6.92 87.93% 0
Tehnician în activități economice Zi 7.83 94.74% 0
Tehnician în gastronomie Seral 0.59 6.67% 0
Tehnician în hotelărie Zi 5.34 64.58% 0
Tehnician în turism Zi 7.08 83.33% 0
Total medie liceu 6.77 82.58% 0

Specializari şi rezultate BAC 2013

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 5.48 62.96% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 5.49 68.75% 0
Tehnician in activitati economice Zi 8.25 99.28% 0
Tehnician in administratie Zi 6.77 100.00% 0
Tehnician in gastronomie Zi 7.44 93.10% 0
Tehnician in hotelarie Seral 2.58 34.29% 0
Tehnician in turism Zi 7.91 100.00% 0
Total medie liceu 6.27 79.77% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 1.26 18.18% 0
Tehnician in activitati de comert Zi 1.59 25.00% 0
Tehnician in activitati economice Zi 7.11 90.57% 0
Tehnician in administratie Zi 5.03 65.63% 0
Tehnician in gastronomie Zi 3.06 50.00% 0
Tehnician in hotelarie Zi 3.25 40.00% 0
Tehnician in turism Zi 3.43 50.00% 0
Total medie liceu 3.53 48.48% 0

Specializari şi rezultate BAC 2011

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician in activitati economice Zi 7.29 94.52% 0
Tehnician in gastronomie Zi 4.21 58.33% 0
Tehnician in hotelarie Zi 4.43 61.54% 0
Tehnician in turism Zi 5.75 80.00% 0
Total medie liceu 5.42 73.60% 0

Specializari şi rezultate BAC 2010

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician in activitati economice Zi 7.57 93.44% 0
Tehnician in administratie Zi 5.96 76.19% 0
Tehnician in gastronomie Zi 4.42 53.85% 0
Tehnician in hotelarie Zi 3.87 43.75% 0
Tehnician in turism Zi 7.16 90.00% 0
Total medie liceu 5.80 71.45% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician in activitati economice Zi 9.35 100.00% 1
Tehnician in administratie Zi 9.19 100.00% 0
Tehnician in gastronomie Zi 7.61 91.11% 0
Tehnician in turism Zi 8.87 96.43% 0
Turism si alimentatie publica (2007) Zi 7.92 100.00% 0
Total medie liceu 8.59 97.51% 1

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Comert 101 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - -
Economic 102 72 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.32
Turism si alimentatie 103 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 7.17

Date de contact

  • JUDEȚ

    Gorj

  • Localitate

    Targu-Jiu

  • Adresa poștală

    Str. Tudor Vladimirescu, nr. 124

  • Cod poștal

    210132

  • Telefon

    0253-211702

  • Fax

    0253-223370

  • E-mail

    colegiuleconomic_vm@yahoo.com

  • Site

    www.ccvm.ro

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.