Ciungu Petre
urban
public
Liceu Economic-Administrativ
1861105751
1925
Prin Ordinul Ministrului Instrucţiunii Publice nr. 96333, ia fiinţă la Tg-Jiu o şcoală elementară de comerţ, care ulterior, trecând prin mai multe organizări şi reorganizări s-a transformat în Colegiul Comercial "Virgil Madgearu" Tg-Jiu.
1929
Prin Ordinul nr. 145678 / al Ministrului Instrucţiei Publice se înfiinţează Şcoala Comercială Superioară care funcţionează pe lângă cea existentă.
Prima promoţie de absolvenţi ai Şcolii Superioare de Comerţ.
1933-1936
Din Şcoala Elementară şi Superioară de Comerţ se formează:
Şcoala elementară de comerţ - bugetară - durata studiilor 3 ani;
Şcoala superioară de comerţ - extrabugetară - durata studiilor 4 ani.
1 septembrie 1936
Au loc următoarele transformări:
Şcoala comercială elementară devine Gimnaziu Comercial, mărindu-şi ciclul de şcolarizare de la 3 la 4 ani - bugetară;
Şcoala Superioară de...
Specializare | Cod 2024 | Locuri 2024 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2023 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Comert | 101 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | - | |
Economic | 102 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 7.32 | |
Turism si alimentatie | 103 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 7.17 |
Specializare | Bilingv | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Comert | - | 0.00 | - | 0.00 | - | 0.00 | - | 7.07 | 7.47 | 7.66 | 0.00 | 7.61 | 7.83 | 7.73 | 7.84 | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | - | 7.32 | 7.89 | 7.14 | 8.00 | 6.89 | 7.00 | 7.42 | 7.68 | 7.75 | 0.00 | 7.65 | 7.85 | 7.71 | 8.26 | - | 8.40 | 8.55 | 7.82 | 8.07 | 8.56 | 8.18 | 8.44 | 8.45 |
Turism si alimentatie | - | 7.17 | 7.58 | 7.19 | 7.77 | 6.73 | 6.75 | 7.04 | 7.38 | 7.73 | 0.00 | 7.87 | 8.18 | 7.82 | 8.06 | - | 7.81 | 6.24 | 6.10 | 5.46 | 6.50 | - | - | - |
Industrie alimentara | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Protectia mediului | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Chimie industriala | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Electric | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Comert | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.87 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Economic | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 8.24 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 7.94 | - | - | - | - | - | - | - | - |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.01 | 78.38% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 6.24 | 78.13% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 6.35 | 100.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 8.04 | 95.71% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.44 | 94.29% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în hotelărie | Zi | 5.97 | 74.36% | 0 |
Tehnician în turism | Seral | 0.00% | 0 | |
Total medie liceu | 6.87 | 85.19% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Seral | 3.84 | 40.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 3.98 | 33.33% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 6.82 | 88.51% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.31 | 85.71% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 6.11 | 80.95% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 4.58 | 62.50% | 0 |
Total medie liceu | 6.11 | 79.88% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 7.09 | 92.59% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Seral | 6.66 | 83.33% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.64 | 92.96% | 1 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.73 | 100.00% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Seral | 6.30 | 82.86% | 0 |
Total medie liceu | 7.17 | 90.37% | 1 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.57 | 62.96% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 6.73 | 75.76% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.03 | 85.00% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 7.51 | 87.50% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în hotelărie | Seral | 0.00% | 0 | |
Tehnician în turism | Zi | 7.41 | 91.18% | 0 |
Total medie liceu | 6.77 | 80.20% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.03 | 63.64% | 0 |
Tehnician în achiziții și contractări | Zi | 0.00% | 0 | |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 4.29 | 51.72% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 6.71 | 84.13% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 0.00% | 0 | |
Tehnician în hotelărie | Seral | 2.05 | 33.33% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.20 | 76.47% | 0 |
Total medie liceu | 5.91 | 73.80% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
ORGANIZATOR BANQUETING | ZI | 6.53 | 83.33% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT | ZI | 5.36 | 70.37% | 0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE | ZI | 6.77 | 87.25% | 0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 6.28 | 100.00% | 0 |
TEHNICIAN IN HOTELARIE | ZI | 1.96 | 0.00% | 0 |
TEHNICIAN IN TURISM | ZI | 6.08 | 77.78% | 0 |
Total medie liceu | 6.35 | 81.52% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.78 | 77.14% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 6.61 | 86.09% | 0 |
Tehnician în administrație | Zi | 6.72 | 84.00% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 6.45 | 82.76% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 6.71 | 88.46% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 2.78 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 6.45 | 83.62% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.54 | 75.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 3.31 | 42.86% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.38 | 91.94% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Seral | 0.00 | 0.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.85 | 83.87% | 0 |
Total medie liceu | 6.36 | 80.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.65 | 83.33% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 5.32 | 60.61% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.24 | 88.72% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 6.20 | 100.00% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Seral | 3.02 | 50.00% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.25 | 82.14% | 0 |
Total medie liceu | 6.71 | 82.91% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.88 | 75.00% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 7.06 | 90.00% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 8.05 | 95.83% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Zi | 6.78 | 83.87% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Seral | 3.77 | 38.46% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 6.39 | 77.42% | 0 |
Total medie liceu | 7.09 | 86.53% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 6.13 | 76.67% | 0 |
Tehnician în activități de comerț | Zi | 6.92 | 87.93% | 0 |
Tehnician în activități economice | Zi | 7.83 | 94.74% | 0 |
Tehnician în gastronomie | Seral | 0.59 | 6.67% | 0 |
Tehnician în hotelărie | Zi | 5.34 | 64.58% | 0 |
Tehnician în turism | Zi | 7.08 | 83.33% | 0 |
Total medie liceu | 6.77 | 82.58% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 5.48 | 62.96% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 5.49 | 68.75% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 8.25 | 99.28% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 6.77 | 100.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 7.44 | 93.10% | 0 |
Tehnician in hotelarie | Seral | 2.58 | 34.29% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 7.91 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 6.27 | 79.77% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Organizator banqueting | Zi | 1.26 | 18.18% | 0 |
Tehnician in activitati de comert | Zi | 1.59 | 25.00% | 0 |
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.11 | 90.57% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 5.03 | 65.63% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 3.06 | 50.00% | 0 |
Tehnician in hotelarie | Zi | 3.25 | 40.00% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 3.43 | 50.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.53 | 48.48% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.29 | 94.52% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 4.21 | 58.33% | 0 |
Tehnician in hotelarie | Zi | 4.43 | 61.54% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 5.75 | 80.00% | 0 |
Total medie liceu | 5.42 | 73.60% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in activitati economice | Zi | 7.57 | 93.44% | 0 |
Tehnician in administratie | Zi | 5.96 | 76.19% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 4.42 | 53.85% | 0 |
Tehnician in hotelarie | Zi | 3.87 | 43.75% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 7.16 | 90.00% | 0 |
Total medie liceu | 5.80 | 71.45% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in activitati economice | Zi | 9.35 | 100.00% | 1 |
Tehnician in administratie | Zi | 9.19 | 100.00% | 0 |
Tehnician in gastronomie | Zi | 7.61 | 91.11% | 0 |
Tehnician in turism | Zi | 8.87 | 96.43% | 0 |
Turism si alimentatie publica (2007) | Zi | 7.92 | 100.00% | 0 |
Total medie liceu | 8.59 | 97.51% | 1 |
Specializare | Cod 2024 | Locuri 2024 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2023 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Comert | 101 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | - | |
Economic | 102 | 72 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 7.32 | |
Turism si alimentatie | 103 | 48 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba româna | - | 7.17 |
Gorj
Targu-Jiu
Str. Tudor Vladimirescu, nr. 124
210132
0253-211702
0253-223370
colegiuleconomic_vm@yahoo.com
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.