Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
2.65 |
33.33% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.28 |
58.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.97 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
3.36 |
42.42% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
5.40 |
77.78% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.51 |
87.50% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
3.28 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.92 |
69.70% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.08 |
84.62% |
0 |
Științe ale Naturii |
Seral |
3.06 |
50.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
3.20 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.66 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.68 |
66.67% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
4.76 |
54.55% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
5.21 |
54.55% |
0 |
Științe ale Naturii |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
0.61 |
8.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.16 |
18.75% |
0 |
Total medie liceu |
2.66 |
31.37% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
6.20 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.31 |
54.55% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
4.16 |
33.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.71 |
21.05% |
0 |
Total medie liceu |
3.17 |
40.38% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
FILOLOGIE |
ZI |
4.63 |
63.16% |
0 |
MATEMATICA-INFORMATICA |
ZI |
5.55 |
64.29% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
6.31 |
100.00% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
SERAL |
1.94 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN HOTELARIE |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
3.20 |
37.50% |
0 |
Total medie liceu |
4.42 |
54.35% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
4.21 |
41.18% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.52 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
2.86 |
30.30% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
4.89 |
57.14% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.08 |
83.33% |
0 |
Științe ale Naturii |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.20 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.00 |
72.22% |
0 |
Total medie liceu |
5.44 |
63.27% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
8.10 |
93.33% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.35 |
60.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
6.03 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.07 |
31.25% |
0 |
Total medie liceu |
4.47 |
55.32% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
5.86 |
72.22% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.14 |
86.67% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.42 |
0.00% |
0 |
Științe ale Naturii |
Seral |
2.05 |
33.33% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
1.66 |
0.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.18 |
77.27% |
0 |
Total medie liceu |
4.61 |
54.88% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
5.26 |
66.67% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.16 |
85.71% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
1.67 |
20.00% |
0 |
Științe ale Naturii |
Seral |
3.77 |
25.00% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Frecvență redusă |
6.16 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
3.32 |
30.77% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.27 |
47.62% |
0 |
Total medie liceu |
4.42 |
50.49% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.93 |
59.09% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.65 |
14.29% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Seral |
1.09 |
12.00% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Frecventa redusa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.58 |
9.38% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in prelucrarea lemnului |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.84 |
80.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.68 |
19.42% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
3.58 |
42.42% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Zi |
1.13 |
13.16% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
1.03 |
16.67% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.36 |
5.77% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in prelucrarea lemnului |
Zi |
3.19 |
50.00% |
0 |
Tehnician in silvicultura si exploatari forestiere |
Zi |
5.55 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
3.33 |
31.43% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Seral |
5.31 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.35 |
15.95% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.50 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Seral |
3.37 |
0.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.65 |
81.82% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Frecvenţă redusă |
5.60 |
0.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Seral |
3.26 |
25.32% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Zi |
5.75 |
0.00% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Zi |
5.06 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
2.88 |
0.00% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
2.84 |
0.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
4.06 |
66.67% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.51 |
30.16% |
0 |
Tehnician in prelucrarea lemnului |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.63 |
62.50% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Seral |
2.70 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.13 |
26.18% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
3.02 |
50.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.96 |
48.65% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
5.60 |
0.00% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
1.30 |
7.14% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
6.68 |
100.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
5.31 |
73.68% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
3.18 |
35.71% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
6.61 |
100.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.45 |
81.25% |
0 |
Total medie liceu |
4.79 |
55.16% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Chimie industriala (2007) |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Electromecanica (2007) |
Zi |
3.60 |
50.00% |
0 |
Filologie |
Zi |
4.59 |
66.67% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
2.18 |
27.59% |
0 |
Protectia mediului (2007) |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Seral |
1.13 |
16.95% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
0.54 |
7.69% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.69 |
23.64% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in prelucrarea lemnului |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.20 |
95.45% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.74 |
24.00% |
0 |