Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
6.25 |
77.42% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.29 |
75.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.85 |
66.67% |
0 |
Total medie liceu |
5.93 |
73.60% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
8.49 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
5.42 |
65.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.91 |
76.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Zi |
6.76 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.20 |
75.21% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.65 |
93.33% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.41 |
86.79% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.55 |
43.33% |
0 |
Total medie liceu |
6.45 |
76.99% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
6.90 |
86.67% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.03 |
87.72% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.69 |
30.30% |
0 |
Total medie liceu |
5.76 |
71.07% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
8.12 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Frecvență redusă |
6.80 |
76.27% |
1 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.29 |
25.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.50 |
73.53% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Zi |
5.66 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.43 |
76.69% |
1 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
FILOLOGIE |
ZI |
7.13 |
87.10% |
0 |
MATEMATICA-INFORMATICA |
ZI |
8.11 |
93.10% |
0 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
0.58 |
4.76% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
5.98 |
72.41% |
0 |
Total medie liceu |
5.84 |
69.09% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
6.83 |
81.25% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.88 |
80.85% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.66 |
10.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.36 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.95 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.80 |
69.44% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.79 |
94.12% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.27 |
86.05% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.74 |
25.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.66 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.02 |
62.50% |
0 |
Total medie liceu |
6.46 |
76.32% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.20 |
83.33% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
8.06 |
97.37% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.69 |
5.88% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.76 |
76.92% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Zi |
3.10 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.47 |
74.17% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.63 |
90.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
8.02 |
96.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.93 |
23.81% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.78 |
88.00% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.51 |
79.07% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
5.79 |
72.73% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.58 |
88.64% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.05 |
12.50% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.81 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.27 |
71.43% |
0 |
Tehnician mecanic pentru întreținere și reparații |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.50 |
65.25% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.56 |
93.94% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.29 |
89.47% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.50 |
12.82% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Fara frecventa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.73 |
6.25% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
4.58 |
54.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.61 |
42.75% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.72 |
93.75% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.13 |
75.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.32 |
4.17% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Fara frecventa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.44 |
3.57% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.70 |
93.55% |
0 |
Total medie liceu |
3.72 |
45.01% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
6.26 |
67.86% |
0 |
Matematica-Informatica |
Frecvenţă redusă |
6.76 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.21 |
80.39% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.02 |
10.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Frecvenţă redusă |
0.50 |
0.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Fără frecvenţă |
0.26 |
4.17% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.56 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.78 |
66.67% |
0 |
Tehnician prelucrari mecanice |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.74 |
32.91% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
8.17 |
95.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
7.40 |
88.89% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.27 |
29.17% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Zi |
4.13 |
49.06% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.65 |
25.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.23 |
96.67% |
0 |
Total medie liceu |
5.31 |
63.97% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
8.94 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
5.62 |
66.13% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.77 |
25.00% |
0 |
Stiinte ale Naturii |
Frecventa redusa |
3.16 |
41.18% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.97 |
28.57% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.27 |
96.43% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Zi |
1.69 |
25.00% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.93 |
47.79% |
0 |