COLEGIUL TEHNIC "ION HOLBAN" IASI
741 Vezi top licee

  • Director

    Guzganu Vasile

  • Mediu

    urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Liceu Special Pentru Copii cu Deficiente

  • Cod SIRUES

    2261105156

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

Infiintat in 1973, Grupul Scolar “Ion Holban” Iasi scolarizeaza elevi cu deficiente locomotorii si asociate din intreaga tara in toate formele de invatamant preuniversitar: primar, gimnazial, liceal si profesional.
Acestia urmeaza cursurile conform programei invatamantului public.

Inscrisi in unitate in urma deciziei Serviciului de Evaluare Complexa, aflat in subordinea Consiliului Judetean Iasi, copiii deficienti beneficiaza, conform legislatiei , pe parcursul scolarizarii de cazare, masa, echipament, tratamente medicale si recuperatorii (cheltuielile aferente fiind suportate de Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului Iasi).

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Estetica si igiena corpului omenesc 166 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 5.52
Turism si alimentatie 167 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 5.77

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001
Estetica si igiena corpului omenesc - 5.52 5.80 5.71 6.12 5.83 5.55 6.29 5.66 5.39 4.08 4.08 4.28 5.95 - 6.63 3.97 6.26 6.49 5.98 6.19 5.27 5.74
Turism si alimentatie - 5.77 5.81 0.00 - 5.43 4.65 6.14 5.35 4.19 3.39 3.39 5.59 6.54 - - - - - - - - -
Economic - - 6.31 5.46 0.00 - 2.90 0.00 - - 3.39 3.39 4.21 - - - - - - - - - -
Industrie textila si pielarie - - - - - - - - - - - - 4.86 3.64 - 5.39 - 7.11 - 7.26 6.38 6.22 5.56
Estetica si igiena corpului omenesc Engleza - - - - - - - - - - - - - 5.48 - - - - - - - -
Turism si alimentatie Engleza - - - - - - - - - - - - - 6.32 - - - - - - - -
Industrie textila si pielarie Engleza - - - - - - - - - - - - - 4.19 - - - - - - - -
Industrie alimentara - - - - - - - - - - - - - - - 6.32 4.69 - - - 5.86 - -

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2024

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 4.43 55.17% 0
Tehnician în activități economice Zi 0.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 3.98 33.33% 0
Tehnician în turism Zi 4.37 53.57% 0
Total medie liceu 4.31 52.46% 0

Specializari şi rezultate BAC 2023

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 3.94 48.28% 0
Tehnician în activități economice Zi 3.96 40.91% 0
Tehnician în gastronomie Zi 4.91 57.69% 0
Total medie liceu 4.28 49.35% 0

Specializari şi rezultate BAC 2022

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 4.40 51.85% 0
Tehnician în activități economice Zi 2.66 29.63% 0
Tehnician în gastronomie Zi 3.15 44.44% 0
Total medie liceu 3.41 41.98% 0

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 2.22 30.77% 0
Tehnician în activități economice Zi 6.15 100.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 2.04 28.00% 0
Total medie liceu 2.21 30.77% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 2.20 33.33% 0
Tehnician în activități economice Zi 1.76 27.27% 0
Tehnician în gastronomie Zi 2.82 34.48% 0
Total medie liceu 2.39 32.86% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
COAFOR STILIST ZI 1.60 22.22% 0
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE ZI 3.34 43.48% 0
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE ZI 2.29 33.33% 0
Total medie liceu 2.50 33.93% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 2.51 31.58% 0
Tehnician în activități economice Zi 4.42 46.67% 0
Tehnician în gastronomie Zi 1.04 5.56% 0
Tehnician în industria textilă Zi 3.12 50.00% 0
Total medie liceu 2.57 27.78% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 3.43 44.44% 0
Tehnician în activități economice Zi 4.39 55.56% 0
Tehnician în gastronomie Zi 1.86 18.18% 0
Tehnician în industria textilă Zi 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 3.16 39.22% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 4.57 58.33% 0
Tehnician în activități economice Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 3.15 50.00% 0
Tehnician în industria textilă Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician în turism Zi 4.91 62.50% 0
Total medie liceu 3.72 48.15% 0

Specializari şi rezultate BAC 2015

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 3.20 40.00% 0
Tehnician în activități economice Zi 1.70 25.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 2.93 33.33% 0
Tehnician în industria textilă Zi 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 2.59 31.91% 0

Specializari şi rezultate BAC 2014

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 2.39 15.79% 0
Tehnician în activități economice Zi 4.92 50.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 4.82 66.67% 0
Tehnician în industria textilă Zi 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 3.40 35.90% 0

Specializari şi rezultate BAC 2013

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 2.69 29.41% 0
Tehnician in activitati economice Zi 3.62 42.86% 0
Tehnician in gastronomie Zi 4.74 71.43% 0
Tehnician in industria textila Zi 1.27 20.00% 0
Total medie liceu 3.08 40.93% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 0.69 6.90% 0
Tehnician in activitati economice Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician in gastronomie Zi 0.80 12.50% 0
Tehnician in industria textila Zi 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 0.37 4.85% 0

Specializari şi rezultate BAC 2010

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 0.99 13.46% 0
Tehnician in activitati economice Zi 4.35 57.14% 0
Total medie liceu 2.67 35.30% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Coafor stilist Zi 2.00 28.36% 0
Tehnician in activitati economice Zi 4.15 50.00% 0
Total medie liceu 3.08 39.18% 0

Informaţii utile pentru admitere 2024

Specializare Cod 2024 Locuri 2024 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2023
Rromi R.Moldova
Estetica si igiena corpului omenesc 166 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 5.52
Turism si alimentatie 167 24 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 5.77

Date de contact

  • JUDEȚ

    Iasi

  • Localitate

    Iasi

  • Adresa poștală

    Str. Pantelimon Halipa, nr. 16

  • Cod poștal

    70056

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.