Infiintat in 1973, Grupul Scolar “Ion Holban” Iasi scolarizeaza elevi cu deficiente locomotorii si asociate din intreaga tara in toate formele de invatamant preuniversitar: primar, gimnazial, liceal si profesional.
Acestia urmeaza cursurile conform programei invatamantului public.
Inscrisi in unitate in urma deciziei Serviciului de Evaluare Complexa, aflat in subordinea Consiliului Judetean Iasi, copiii deficienti beneficiaza, conform legislatiei , pe parcursul scolarizarii de cazare, masa, echipament, tratamente medicale si recuperatorii (cheltuielile aferente fiind suportate de Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului Iasi).
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.43 |
55.17% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.98 |
33.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.37 |
53.57% |
0 |
Total medie liceu |
4.31 |
52.46% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.94 |
48.28% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
3.96 |
40.91% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.91 |
57.69% |
0 |
Total medie liceu |
4.28 |
49.35% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.40 |
51.85% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
2.66 |
29.63% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.15 |
44.44% |
0 |
Total medie liceu |
3.41 |
41.98% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.22 |
30.77% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.15 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.04 |
28.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.21 |
30.77% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.20 |
33.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
1.76 |
27.27% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.82 |
34.48% |
0 |
Total medie liceu |
2.39 |
32.86% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
COAFOR STILIST |
ZI |
1.60 |
22.22% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
3.34 |
43.48% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
2.29 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
2.50 |
33.93% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.51 |
31.58% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.42 |
46.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.04 |
5.56% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
3.12 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.57 |
27.78% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.43 |
44.44% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.39 |
55.56% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.86 |
18.18% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.16 |
39.22% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.57 |
58.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.15 |
50.00% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.91 |
62.50% |
0 |
Total medie liceu |
3.72 |
48.15% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.20 |
40.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
1.70 |
25.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.93 |
33.33% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.59 |
31.91% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.39 |
15.79% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.92 |
50.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.82 |
66.67% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.40 |
35.90% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.69 |
29.41% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
3.62 |
42.86% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
4.74 |
71.43% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
1.27 |
20.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.08 |
40.93% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.69 |
6.90% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.80 |
12.50% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.37 |
4.85% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.99 |
13.46% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
4.35 |
57.14% |
0 |
Total medie liceu |
2.67 |
35.30% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.00 |
28.36% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
4.15 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.08 |
39.18% |
0 |