Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
3.59 |
44.44% |
0 |
Tehnician în activități de poștă |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.39 |
29.63% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.65 |
60.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.51 |
25.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.54 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.31 |
57.69% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
7.80 |
89.47% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.16 |
33.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.36 |
5.56% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.39 |
20.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.89 |
43.75% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
1.75 |
0.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.27 |
53.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Seral |
1.52 |
21.05% |
0 |
Total medie liceu |
3.01 |
37.04% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Filologie |
Zi |
2.46 |
14.29% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
2.62 |
33.33% |
0 |
Tehnician designer vestimentar |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.35 |
27.27% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.20 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.46 |
29.03% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
COAFOR STILIST |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
FILOLOGIE |
ZI |
6.42 |
82.61% |
0 |
MATEMATICA-INFORMATICA |
ZI |
3.64 |
47.62% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
1.40 |
5.88% |
0 |
Total medie liceu |
4.00 |
48.39% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
6.19 |
77.78% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
2.99 |
30.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.68 |
29.41% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.37 |
28.57% |
0 |
Total medie liceu |
3.88 |
43.55% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
2.93 |
0.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
5.78 |
75.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.59 |
12.50% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.13 |
13.04% |
0 |
Total medie liceu |
3.38 |
40.98% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.63 |
80.77% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.02 |
29.17% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.90 |
66.67% |
0 |
Total medie liceu |
4.82 |
57.14% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
2.78 |
0.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.38 |
76.47% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.76 |
17.65% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.82 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.37 |
52.38% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
1.08 |
0.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
2.73 |
37.14% |
0 |
Științe ale Naturii |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
7.51 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
0.66 |
7.14% |
0 |
Total medie liceu |
1.74 |
21.92% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Bibliotecar documentarist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Filologie |
Zi |
1.46 |
20.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.30 |
51.61% |
0 |
Muzica |
Zi |
6.40 |
100.00% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.35 |
10.71% |
0 |
Total medie liceu |
1.93 |
26.05% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
3.09 |
27.78% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
2.19 |
25.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
0.77 |
8.82% |
0 |
Total medie liceu |
1.51 |
15.40% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
6.30 |
77.78% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
6.72 |
92.86% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.46 |
7.14% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.66 |
21.74% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.03 |
39.90% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
8.42 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
8.67 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
7.95 |
100.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.58 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
8.41 |
100.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Filologie |
Zi |
9.21 |
100.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
9.49 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
7.94 |
100.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.74 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
8.85 |
100.00% |
0 |