Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.32 |
33.33% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.22 |
33.33% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
4.12 |
55.56% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.95 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Seral |
2.36 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
3.63 |
44.44% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.83 |
45.45% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.39 |
5.88% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
6.12 |
100.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
2.57 |
20.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
2.88 |
26.32% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
6.16 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.21 |
24.59% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
5.81 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.42 |
37.50% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.09 |
33.33% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
2.82 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
5.75 |
0.00% |
0 |
Tehnician în chimie industrială |
Zi |
6.35 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.56 |
60.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
4.66 |
66.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.96 |
36.59% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.10 |
30.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.36 |
100.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
3.55 |
50.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
3.39 |
27.27% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.11 |
100.00% |
0 |
Tehnician în chimie industrială |
Zi |
5.80 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.28 |
29.17% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.25 |
16.67% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.09 |
24.29% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.90 |
50.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.30 |
26.67% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.32 |
20.00% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
1.44 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
2.04 |
16.67% |
0 |
Tehnician în chimie industrială |
Zi |
3.99 |
33.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.87 |
36.36% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.52 |
0.00% |
0 |
Tehnician în instalații electrice |
Zi |
6.10 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician operator tehnică de calcul |
Zi |
2.30 |
20.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.28 |
26.19% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
COAFOR STILIST |
ZI |
1.03 |
12.50% |
0 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
1.22 |
16.67% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
3.03 |
50.00% |
0 |
TEHNICIAN IN HOTELARIE |
ZI |
1.35 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA |
ZI |
0.94 |
14.29% |
0 |
Total medie liceu |
1.17 |
14.29% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.64 |
33.33% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.17 |
62.50% |
0 |
Tehnician designer vestimentar |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
2.06 |
33.33% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.98 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
2.93 |
39.13% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.63 |
50.00% |
0 |
Tehnician designer vestimentar |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.51 |
50.00% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
5.56 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.19 |
66.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
5.56 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.17 |
46.34% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.58 |
25.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
1.52 |
25.00% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
5.65 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.59 |
25.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.37 |
22.22% |
0 |
Tehnician în industria textilă |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.82 |
57.14% |
0 |
Total medie liceu |
2.06 |
26.92% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.90 |
28.57% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.95 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
3.31 |
37.50% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.65 |
46.15% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.57 |
37.50% |
0 |
Total medie liceu |
3.19 |
34.69% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.14 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.45 |
53.85% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.59 |
5.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
0.76 |
12.50% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.06 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.40 |
15.79% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.52 |
8.33% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.27 |
13.33% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
4.44 |
25.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.87 |
6.90% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
2.62 |
34.78% |
0 |
Total medie liceu |
1.62 |
14.72% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.94 |
8.33% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
1.34 |
22.22% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.26 |
12.12% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
2.72 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.97 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.18 |
9.67% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.58 |
9.09% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
1.02 |
5.56% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.15 |
2.22% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.52 |
7.14% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Seral |
6.36 |
100.00% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
4.00 |
33.33% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.03 |
15.38% |
0 |
Total medie liceu |
1.52 |
19.19% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
6.98 |
95.83% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
7.88 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
6.05 |
82.61% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
3.59 |
11.11% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
4.24 |
50.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.99 |
80.85% |
0 |
Total medie liceu |
5.79 |
70.07% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
0.36 |
5.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.41 |
20.00% |
0 |
Tehnician designer vestimentar |
Zi |
2.58 |
33.33% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
2.38 |
32.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.71 |
21.74% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.40 |
20.83% |
0 |
Tehnician in industria textila |
Zi |
0.43 |
6.25% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
2.89 |
40.00% |
0 |
Textile (2007) |
Zi |
1.98 |
0.00% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Frecventa redusa |
2.04 |
26.67% |
0 |
Total medie liceu |
1.72 |
20.58% |
0 |