Proiectul îndrăzneţ şi curajos de inaugurare a acestei şcoli s-a pus în aplicare în toamna anului 1967. De ce îndrăzneţ şi curajos? Pentru că singura clădire practicabilă era cea în care se aflau sălile de clasă, două din ele fiind transformate în dormitoare deoarece internatul şi cantina – referindu-ne doar la spaţiile strict necesare – erau încă în construcţie şi amenajare. În aceste împrejurări s-a oficiat pe 15 septembrie 1967 deschiderea primului an de învăţământ din existenţa şcolii noastre, denumita pe atunci „Şcoala Tehnică Postliceală” al cărei fondator şi prim director a fost Ing. Prof. Mihail Zagaevschi.
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.79 |
75.86% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.36 |
61.11% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
2.85 |
38.10% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.95 |
16.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.15 |
54.64% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.15 |
60.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
5.08 |
67.86% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
4.77 |
48.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.85 |
62.07% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
5.71 |
0.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea lemnului |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.31 |
33.33% |
0 |
Tehnician proiectant produse finite din lemn |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.56 |
54.08% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.42 |
39.13% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.47 |
28.57% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
2.37 |
30.77% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.61 |
30.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.36 |
20.00% |
0 |
Tehnician proiectant produse finite din lemn |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.56 |
30.43% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.08 |
20.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.20 |
33.33% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician designer mobilă și amenajări interioare |
Seral |
5.80 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Seral |
0.85 |
0.00% |
0 |
Tehnician în chimie industrială |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.51 |
45.45% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
5.24 |
58.33% |
0 |
Tehnician în prelucrarea lemnului |
Seral |
2.82 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.45 |
0.00% |
0 |
Tehnician proiectant produse finite din lemn |
Zi |
6.16 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.79 |
30.28% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.46 |
35.71% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.07 |
37.84% |
0 |
Tehnician chimist de laborator |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician designer mobilă și amenajări interioare |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
1.15 |
9.09% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.82 |
16.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în prelucrarea lemnului |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.32 |
50.00% |
0 |
Tehnician proiectant produse finite din lemn |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
2.18 |
25.76% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
3.18 |
36.36% |
0 |
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE |
ZI |
4.03 |
52.17% |
0 |
TEHNICIAN CHIMIST DE LABORATOR |
SERAL |
4.08 |
66.67% |
0 |
TEHNICIAN ECOLOG SI PROTECTIA CALITATII MEDIULUI |
ZI |
1.84 |
21.43% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
0.94 |
7.69% |
0 |
TEHNICIAN IN PRELUCRAREA LEMNULUI |
SERAL |
5.71 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
3.26 |
36.84% |
0 |
Total medie liceu |
2.71 |
31.48% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.32 |
21.74% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.49 |
16.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.49 |
22.73% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.02 |
34.78% |
0 |
Total medie liceu |
2.38 |
24.42% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.85 |
42.86% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.48 |
30.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.72 |
43.75% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.14 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
3.00 |
35.62% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.29 |
14.29% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.97 |
13.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.11 |
31.25% |
0 |
Total medie liceu |
1.97 |
17.50% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.46 |
32.73% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.99 |
14.29% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.39 |
9.52% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
4.67 |
66.67% |
0 |
Total medie liceu |
2.38 |
30.80% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
6.65 |
100.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.96 |
64.29% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
7.16 |
100.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
2.65 |
26.67% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.76 |
81.48% |
0 |
Total medie liceu |
4.53 |
62.07% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
7.98 |
97.44% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
6.39 |
87.18% |
0 |
Total medie liceu |
7.19 |
92.31% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
8.68 |
100.00% |
1 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
8.16 |
100.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.71 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
8.52 |
100.00% |
1 |