Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2024
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.04 |
25.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
7.41 |
96.55% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.44 |
81.67% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
4.47 |
58.06% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.30 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.56 |
70.37% |
0 |
Total medie liceu |
5.98 |
76.47% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
6.47 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.53 |
83.33% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.18 |
78.38% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
4.83 |
58.62% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.49 |
85.19% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.76 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.83 |
74.05% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.26 |
44.44% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
1.51 |
12.50% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
6.29 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.57 |
71.43% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
5.38 |
67.39% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
4.38 |
54.55% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.46 |
56.76% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.34 |
41.67% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
0.60 |
0.00% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
5.34 |
73.68% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.30 |
50.00% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.99 |
64.86% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
3.86 |
46.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.03 |
100.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.95 |
51.72% |
0 |
Total medie liceu |
4.05 |
52.26% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Seral |
0.61 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
1.08 |
16.67% |
0 |
Tehnician în achiziții și contractări |
Zi |
6.84 |
94.44% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Seral |
3.87 |
45.45% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.42 |
57.63% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
4.49 |
48.57% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.89 |
14.29% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.33 |
56.25% |
0 |
Total medie liceu |
4.15 |
51.76% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
COAFOR STILIST |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
SERAL |
3.16 |
50.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
4.20 |
54.55% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
4.75 |
57.78% |
0 |
TEHNICIAN IN ADMINISTRATIE |
ZI |
4.57 |
54.55% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
3.81 |
48.00% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
5.85 |
70.83% |
0 |
Total medie liceu |
4.61 |
56.85% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.13 |
37.50% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.20 |
52.17% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.66 |
51.43% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.51 |
57.63% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
4.58 |
50.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.38 |
11.11% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.13 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
4.07 |
48.02% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.90 |
52.63% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
2.95 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.35 |
42.86% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
5.52 |
66.67% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
6.22 |
79.17% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.27 |
39.29% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.78 |
61.90% |
0 |
Total medie liceu |
4.46 |
55.76% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
6.24 |
75.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
2.20 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.65 |
51.43% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
4.95 |
69.23% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
7.24 |
92.86% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.55 |
48.28% |
0 |
Total medie liceu |
4.74 |
58.59% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.88 |
50.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
1.69 |
14.29% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
3.34 |
41.30% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.15 |
93.88% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
2.29 |
20.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.14 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.33 |
83.33% |
0 |
Total medie liceu |
4.78 |
58.86% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.89 |
48.48% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.19 |
5.88% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
2.76 |
28.26% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.22 |
80.95% |
0 |
Tehnician în administrație |
Zi |
5.08 |
59.09% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.95 |
18.18% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.66 |
72.73% |
0 |
Total medie liceu |
3.52 |
38.62% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.55 |
55.56% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.27 |
26.42% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
3.29 |
37.21% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
6.13 |
83.72% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
6.59 |
80.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
2.68 |
36.54% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.06 |
82.14% |
0 |
Total medie liceu |
4.65 |
57.37% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
2.20 |
30.23% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.35 |
35.29% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
4.09 |
58.82% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
6.21 |
85.71% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
4.96 |
68.97% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.51 |
37.04% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.31 |
76.19% |
0 |
Total medie liceu |
3.95 |
56.04% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
7.57 |
100.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.83 |
94.87% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.02 |
100.00% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
8.04 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
5.71 |
75.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecvenţă redusă |
6.88 |
94.12% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
3.83 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.70 |
87.71% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
7.20 |
93.75% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.76 |
100.00% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
7.10 |
100.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
8.15 |
98.75% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
8.15 |
100.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
7.62 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.66 |
98.75% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
7.48 |
100.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
8.27 |
100.00% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
7.45 |
95.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
9.01 |
100.00% |
0 |
Tehnician in administratie |
Zi |
8.51 |
96.55% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
8.24 |
100.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
8.92 |
100.00% |
0 |
Tehnician instalator pentru constructii |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Frecventa redusa |
7.47 |
96.92% |
0 |
Total medie liceu |
6.54 |
78.85% |
0 |